Egyedi luxus bútorok gyártása
"Home" Cégünk egyik fő profilja különleges minőségű otthonokba prémium kivitelezésű, egyedi bútorok gyártása. Referencia munkáink bemutatása érdekében 2018-ban bemutató termet nyitottunk Székesfehérváron a Kadocsa út 59. szám alatt, ahol bútoraink, falburkolataink megtekinthetőek és bepillantást enged látogatóinknak a Capolavoro világába.
Bővebben
"Hotel" 2018 óta vállaljuk luxus irodák, üzletek, vendéglátó helyek és szállodák tervezését (partnereink bevonásával) valamint bútorzatának gyártását.
Bővebben
"Yacht" Cégünk kezdetektől fogva foglalkozott yachtok felújításával, kárpitozásával. Mára a Stickl Yachts és WIA hajók valamennyi típusának párnázata műhelyünkben készül, valamint luxus hajók felújításával a mai napig foglalkozunk.
Bővebben
Terrace Képzelj el... egy olyan kültéri garnitúrát, amely a beltéri kanapék komfortját és megjelenését képes a szabadban is biztosítani. Képzeld el, hogy ez aprólékos kivitelezéssel és felső kategóriás anyagok felhasználásával párosul. Jó hírünk, hogy ezt megvalósítottuk neked: ez a Terrace by Capolavoro ülőbútor sorozatunk.
Bővebben

Cégünk fő profilja az egyedi bútor gyártás, amely három területet fed le: otthonok, intézmények és yacht enteriőrök tervezése, kialakítása, gyártása.